De TechBeLike Silver of Gold awards worden uitgereikt aan de beste producten binnen hun categorie. Deze producten worden beoordeeld aan de hand van beoordelingscriteria. Die beoordelingscriteria zijn hier te vinden, maar het komt simpelweg op het volgende neer: producten die hoger scoren dan 85 punten krijgen een TechBeLike Gold award, producten die hoger scoren dan 70 punten krijgen een TechBeLike Silver award.

TechBeLike award scores
TechBeLike Silver 70%
TechBeLike gold 85%
  • TechBeLike Silver
  • TechBeLike Gold

Producten die goed scoren waardoor ze absoluut het overwegen waard zijn krijgen een TechBeLike Silver Award. Deze producten verdienen het om te worden meegenomen als je overgaat tot aankoop. Je kunt met een gerust hart dit product kopen en er een hoop plezier aan beleven. Deze producten bieden vaak veel waar voor hun geld.

Producten die zó goed scoren, dat eigenlijk iedereen ze zouden moeten hebben, verdienen een TechBeLike Gold award. Deze award wordt alleen uitgereikt aan de beste van de beste techproducten in een bepaalde categorie of voor een bepaald doel. Wanneer je dit product aanschaft heb je daadwerkelijk het beste product in zijn categorie in je handen. Je kunt dit product met een gerust hart aanschaffen maar indien je liever een ander product wilt, zijn de producten met een Silver Award ook een goede keuze.

Vermelden van TechBeLike awards

Indien je graag onze awards op je website bij je product wilt vermelden is dat geen enkel probleem. Dit mag je doen door de thumbnail of de grote variant van de award te gebruiken met een link naar de review. Deze afbeeldingen staan hieronder en zijn voor dit doel vrij te gebruiken, op voorwaarde dat wij deze award hebben toegekend aan je product.

De afmetingen van de thumbnail is 200×200 pixels en de afbeelding van de grote versie is 2000×2000 pixels. Beiden zijn voor het hierboven beschreven doel te verkleinen.

NederlandsEnglish